23948sdkhjf

Hon är ny projektledare för Nordbygg

Lina Hann är ny projektledare för Nordbygg, Stockholmsmässans största mässa. Hon kommer närmast från Fastighetsnytt.

På Fastighetsnytt har hon haft rollen som sälj- och marknadschef och arbetat med varumärken inom samhällsbyggnadssektorn som bland annat magasinet Fastighetsnytt och mötesplatsen Business Arena.

Nordbygg är norra Europas största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen. Mässan arrangeras jämna år på Stockholmsmässan och samlar drygt 800 utställande företag och runt 50 000 besökare. Nästa genomförande äger rum den 26-29 april 2022.

För Lina Hann är den här utmaningen både ny och välbekant. Hon har en lång bakgrund inom mässbranschen, först på Sollentunamässan och därefter Kistamässan och Easyfairs. Hon har många års erfarenhet av projektledning och utveckling av B2B-mässor. Under sina sex sista år på Kistamässan hade hon titeln Head of Events och ansvarade för en tredjedel av Kistamässans portfölj av egenproducerade mäss- och konferensprodukter.

- Det känns väldigt spännande att få ta över rodret efter Peter. Han och hans team har tillsammans med branschens aktörer skapat en sällsynt stark mötesplats, viktig för hela samhällsbyggnadssektorn. Jag ser fram emot möjligheten att fortsätta Nordbyggs utvecklingsresa tillsammans med dem, säger Lina Hann, tillträdande projektledare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.096