23948sdkhjf

Starkaste VM-spelaren hoppar av - glasdörrar föll över dottern

Den svenska bowlingens starkaste spelare Martin Larsen missar VM efter en otäck renoveringsolycka, då fem glasdörrar föll över hans dotter.

Det svenska VM-lagets mest meriterade spelare, den tidigare världsmästaren, Martin Larsen kommer, efter en olycka, inte att spela världsmästerskapen som börjar i veckan.

Den dagen vände upp och ned på alltihop, säger den skadade Martin Larsen i ett pressmeddelande från Svenska Bowlingsförbundet.

Jag gjorde mitt näst sista träningspass i torsdagskväll. Jag hade bestämt mig vilka bollar jag skulle ha med mig, jag var väldigt nöjd med min arsenal och hur kloten kändes. Fredag var en sådan dag som jag skulle bocka av saker hemma, säger Martin Larsen.

Den 42-årige Team Pergamon-spelaren skulle, med hjälp av sin dotter, lasta av en pall med glas-skjut-dörrar till uterummet de ska bygga. Men dörrarna började falla.

På något sätt började de falla och hon hamnade mitt under dem. Den glasdörren ner mot henne, av de fem dörrarna, den gick i miljoner bitar, säger Martin Larsen som flög in och lyfte upp dörrarna så att dottern kunde ta sig ut.

Både han och dottern fick uppsöka sjukhus.

– Det var väldigt omskakande, säger Lerumsbon.

De båda åkte ambulans till sjukhuset där de fick mest positiva svar och nu, ett par dagar efter olyckan mår båda under omständigheterna mycket bra.

Hon är fullt funktionabel. Blåmärken och andra sådana yttre sviter och fyra stygn i skinkan. Det slutade med att jag fick mer skavanker än henne. Det kunde ha gått mycket värre. Mina fingrar verkar vara bara kött-skador. Inga senor och nerver som gått åt pipan, säger Martin Larsen som hoppas kunna återfå full funktionalitet i sina bowling-fingrar

Det finns en förhoppnings om det, ja.

Skadorna på fingrarna, och ryggen, gör dock att det svenska VM-lagets mest meriterade spelare, som bara för ett par år sedan blev påkörd av en bil i USA, inte kommer kunna spela världsmästerskapen som börjar den här veckan.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094