23948sdkhjf

Jörnträhus ökar med ny produktionslinje

Den nya produktionslinjen höjer kapaciteten för fritidshus med 40 procent och kräver ytterligare 10-12 personer till produktionen. 

2021 har verkligen varit ett år av högtryck för Jörnträhus. Fritidshusförsäljningen går som tåget och PRO-projekten fortsätter att rulla in. Nu senast blev det klart med ett stort flerbostadshusprojekt i Hemavan, skriver bolaget på sin hemsida.

Dessutom ska Jörnträhus koncepthus Loftgången användas till Contractors  projekt i Kåge, Birkarlen med runt 200 lägenheter. Jörnträhus håller därför nu på att färdigställa en helt ny produktionslina i fabriken i Jörn där investeringar även har gjorts i en travers till densamma.

– Genom att strukturera om i en av våra husfabriker och riva bort ett par väggar så har vi kunnat bygga en produktionslinje som kommer att göra att vi ökar vår kapacitet för fritidshus med drygt 40 procent. Vilket såklart känns väldigt bra då efterfrågan på våra husbyggsatser är enormt stort, säger Mikael Lindberg, vd Jörnträhus.

– I och med detta så kommer vi att ha ca 38 personer som jobbar med produktionen i Jörn och har fyllt upp alla varma ytor som vi har tillgängliga. Nästa steg för att öka kapaciteten är att gå upp i två-skift. Om och när det blir aktuellt så kommer vi att behöva bli ännu fler, tillägger Mikael Lindberg.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.095