23948sdkhjf

ByggPartner förstärker med tre nya arbetschefer

Nu utökar byggentreprenören sin organisation i Mälardalen, Uppsala och i kommunerna norr om Stockholm och tar sikte på nya marknader i expansiva regioner.

Gunilla Dahlstedt, tidigare biträdande distriktschef på Skanska, ska utveckla företagets verksamhet i området mellan Uppsala och Stockholm.
- Det kommer att hända mycket i den här delen av landet. Vi vill vara en del i denna utveckling.
Området mellan Stockholm och Uppsala är välkänt för Gunilla, som arbetat med Uppsala som bas i många år och nu ser fram emot att kunna dra nytta av erfarenheter och kontakter.

Christer Zetterberg, tidigare affärschef på TL-bygg, är ny arbetschef för ByggPartners region Uppsala. Han är taggad att befästa ByggPartners position inom framför allt bostadsbyggande, samhällsfastigheter och träbyggande. ByggPartner har flera större bostadsprojekt i produktion i centrala Uppsala och enligt Christer finns det gott om möjligheter att utöka.

Johan Sönnerlid är ny arbetschef för ByggPartners region Mälardalen, som har sitt kontor i Västerås sedan 1997. I Västerås och övriga Mälardalen är ByggPartner väl etablerat sedan lång tid och har flera pågående projekt, bland annat bostäder, skolor, förskolor och äldreboenden. Han Jhar varit projektchef på företaget i närmare fyra år och ser nu fram emot att ytterligare stärka företagets ställning i regionen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094