23948sdkhjf

Irländska byggföretag växer i Sverige

Kirby Group Engineering & Collen öppnar nya kontor i Sverige – tillsammans arbetar företagen idag med över 1200 personer i Sverige.

De irländska ingenjörs- och byggföretagen Kirby Group Engineering och Collen etablerar nya kontor till följd av en växande marknad i Sverige och Norden.

Kirby Group Engineering har öppnat kontor i Gävle. Efter att ha verkat i Sverige i fem år är öppningen en tydlig signal om Kirbys fortsatta närvaro och tillväxt i Norden.

Kirbys spetskompetens och erfarenhet inom konstruktion av datacenter har hjälpt företaget att säkra ett antal prestigefyllda kontrakt med ledande globala teknologiföretag. Som ett resultat har verksamheten i Sverige snabbt vuxit till att bli en av Kirbys mest expansiva i Europa. Majoriteten av Kirbys pågående projekt finns i Gävleregionen.

– Sverige har snabbt visat sig vara en utmärkt marknad för oss och vi ser fram emot vidare tillväxt och att skapa förbindelser där under många år framöver , säger Mark Flanagan, Group Managing Director på Kirby Group Engineering.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.096