23948sdkhjf

Byggkoncernen utser ny vd

Byggnads AB Tornstaden utser Staffan Waldenström till ny vd då planen är en fortsatt kontrollerad och långsiktig tillväxt,

Detta skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Bolaget har sedan starten 2005 haft en stabil organisk tillväxt och har idag runt 150 medarbetare i de tre storstadsregionerna.

Fförväntad omsättning för 2021 är cirka 2 miljarder kronor. För att leda verksamheten och fortsätta den positiva utvecklingen har Staffan Waldenström utsetts till vd, heter det vidare.

Byggnads AB Tornstaden utför totalentreprenader i nära samverkan med kunder och samarbetspartners. Bolaget ingår i Tornstadenkoncernen, som även bedriver projektutveckling och förvaltning av egna fastigheter.

Nuvarande vd, Erik Olofsson kommer i samband med detta övergå till att arbeta med affärsutvecklingsfrågor på koncernnivå.

Staffan Waldenström har arbetat i bolaget i 14 år i flera olika roller, nu senast som vice vd och Regionchef i Syd. Han beskrivs ha ett lyhört ledarskap, gediget tekniskt kunnande och en bred erfarenhet gör att han har de egenskaper som krävs för att leda bolaget framåt. Han tillträdde sin nya tjänst den 13 september.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.112