23948sdkhjf

Beijer nominerad till årets digitala projekt

Beijer Byggmaterials nya app som möjliggör självskanning  kan prisas som årets digitala projekt vid CIO Awards den 14 december.

Beijer är först ut med att erbjuda möjligheten att skanna och betala sina varor via en mobilapp inom byggvarubranschen.

- Det här kom som en superrolig nyhet för alla hos oss som jobbat med detta projekt. Nomineringen är ett bevis för att vi skapat någonting bra och värdefullt och som förenklar för våra företagskunder när de handlar hos oss, säger Carina Erlandsson, chef för E-handel hos Beijer Byggmaterial.

Arbetet har pågått intensivt under hela 2021 och flera av Beijers större byggvaruhus har testkört appen sedan tidigt i våras. Nu under hösten sker en bred och rikstäckande lansering hos alla Beijers 83 byggvaruhus i hela landet.

- En stor fördel för våra företagskunder är att de kan se produktinformation, miljöcertifieringar och avtalspriser direkt i telefonen genom att de skannar en produkt i något av våra byggvaruhus. Dessutom slipper de vänta och köa när de har handlat färdigt, nu kan de enkelt checka ut och snabbt passera förbi kassan eller genom bommen,  säger Carina Erlandsson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.39