23948sdkhjf

Skanska tecknar storkontrakt med Ahlsell

Ahlsell fortsätter att ansvara för den dagliga försörjningen av material till Skanskas tusentals leveransadresser över hela Sverige.

Skanska är en av Ahlsells största kunder som man haft avtal med sedan 2004. Avtalet omfattar järnhandelsvaror, betongkomplement, verktyg & maskiner samt elgrossistmateriel.

-- Vi kommer nu att arbeta vidare med att på ett effektivt sätt försörja Skanskas många arbetsplatser i Sverige med ett brett utbud av produkter och tjänster. Framtiden byggs varje dag och vi har alla förutsättningar för att bistå Skanska i arbetet med att bygga ett bättre samhälle tillsammans, säger Mikael Arvered, Divisionschef Bygg, Ahlsell.

-- Det känns positivt att vi kommit överens om ett nytt avtal med Ahlsell som med sin sortimentsbredd, logistik och leveranssäkerhet har visat sig kunna försörja våra projekt på ett kostnadseffektivt sätt. Dessutom har vi tillsammans med Ahlsell identifierat ett antal utvecklingsprojekt inom hållbarhet och klimatpåverkan där vi tillsammans kan göra skillnad, säger Emma Uhde Jönsson, Kategoriansvarig Skanska Inköp.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094