23948sdkhjf

Storlevererar till bygget av Göteborgs högsta hotell

Just nu pågår arbetet för fullt för Bolist J. Gustavssons Byggmaterial i Tvååker med att förse jätteprojektet Clarion Hotel Draken i Göteborg med material.

Leveranserna utgör en betydande affär för J. Gustavssons Byggmaterial som kommer att göra flera löpande leveranser av byggmaterial under hela projektets gång.

Clarion Hotel Draken bliir Göteborgs högsta hotellbyggnad när den står klar med hela 33 våningar. Hotellet kommer att rymma ca 470 hotellrum, konferenslokaler och ett antal restauranger. J. Gustavssons Byggmaterial levererar byggmaterial till K21 Entreprenad, som i sin tur bygger Clarion Hotel Draken på uppdrag av fastighetsägaren Balder.

Leveranserna utgörs bland annat av material som stål, gips och isolering. J. Gustavssons Byggmaterial har också fått i uppdrag att leverera innerdörrar till hela hotellet, inklusive dörrar till bland annat hotellrum och konferensrum.

-- Det är ett stort maskineri som pågår som innebär ett stort ansvar och det är ett mycket spännande projekt att vara en del av. Nyligen levererade vi stål till ett av våningsplanen och vi ser fram emot att leverera bland annat innerdörrar till hela hotellet, säger Johan Persson, J. Gustavssons Byggmaterial, i ett pressmeddelande.

Bygget av Clarion Hotel Draken påbörjades 2019 och beräknas pågå fram till 2023 då invigningen är planerad.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.126