23948sdkhjf

M3 Bygg med i ny ROT-koncern

Med rötterna i M3 Bygg startar ROT-koncernen Rotundagruppen. Den ska via bolagsförvärv samla nischkompetens i framkant inom svensk ROT.

I dagsläget består Rotundagruppen av M3 Bygg, P9 Projekt, Ljungs Bygg och Tumleheds Bygg, fyra företag som med sina respektive specialkunskaper och olika inriktningar som ska komplettera varandra.

Ljungs Bygg inriktar sig på byggservice, har sitt säte i Hälsingland och fick nyligen utmärkelsen Årets Företagare. Tumleheds Bygg är ett välkänt namn i Göteborgsregionen där man verkat under 20 års tid. P9 Projekt är en teknikkonsult med en arbetsmetod för en tryggare projektprocess och ett mer hållbart samhälle. M3 Bygg är den stora elefanten med en omsättning på 700 miljoner kronor per år och en lång rad prestigefulla uppdrag bakom sig. Olikheterna ska vara en stärkande faktor, men kanske utgöra de gemensamma nämnarna och det verkliga kittet i Rotundagruppen.

-- Hos oss förblir alla sitt eget varumärke men kan samtidigt dra nytta av erfarenheten och kompetensen från systerbolagen. Möjligheterna till goda samarbeten gör att vi får ett breddat tjänsteutbud präglat av kvalitet och lokalkännedom, förklarar Johan Lindberg, vd för Rotundagruppen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109