23948sdkhjf

Modulbyggaren Parmaco anställer Sverige-vd

Parmaco Oy utser Alexander Nordlund till verkställande direktör i Parmaco Sverige.

Alexander Nordlund har tidigare varit vd för modulbyggaren Adapteo i Norge och har en gedigen bakgrund inom modulbyggnadsbranschen. Den nye vd:n börjar omedelbart och kommer att rapportera direkt till Parmacos koncernchef Sami Laine i Finland.

 – Jag är väldigt glad för att Alexander blir en del av Parmacos ledningsgrupp. Med hans omfattande bakgrund inom modulbyggandsbranschen är han en branschexpert som kommer att tillföra vår verksamhet i Sverige ytterligare bredd och kvalitet, säger Sami Laine, koncernchef på Parmaco Group.

Alexander Nordlund har verkat länge inom modulbyggnadsbranschen. Närmast kommer han från Adapteo där han var vd för verksamheten i Norge, och han har varit många år på Temporent AB och Nordic Modular. Alexander har just påbörjat sin tjänst och han kommer att arbeta utifrån Parmacos svenska huvudkontor i Solna.   

 –  Jag är hedrad över uppdraget och jag ser verkligen fram emot att lära känna det svenska teamet. Det finns stora behov på den svenska marknaden för byggnader inom utbildning och barnomsorg och där har Parmaco en viktig plats, säger Alexander Nordlund.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078