23948sdkhjf

Halländskt byggföretag i konkurs

Löftadalens Plåtslageri med 5 anställda i Fjärås, Kungsbacka kommun,  begärs i konkurs

-- Det är med blandade känslor vi nu vill meddela er att Löftadalens Plåtslageri Ab från och med 2020.02.01 lägger ner sin verksamhet på obestämd framtid, kommenterar ägarna Dick Cronell och Daniel Engström på Facebook.

-- Att vara småföretagare är allt annat än en dans på rosor och när hälsan blir lidande av allt slit är det dags att göra ett val. Vi har därför valt att avveckla verksamheten på obestämd framtid för att för en tid framöver fokusera på att må bra med hälsan i behåll.

-- Vi vill därför tacka alla våra anställda som varit en del av oss och även alla våra kunder, både företag och privatpersoner, som valt att låta oss utföra önskade plåtslageriarbeten. 
Vi låter tiden utvisa vad som händer härnäst. Detta var inget lätt beslut men helt enkelt nödvändigt. Vi hoppas på att vi ses ändå framöver om än under andra former. 

Löftadalens Plåtslageri registrerades 12 december 2005. Konkursen registrerades hos Bolagsverket och inleddes den 17 maj, enligt uppgifter från kreditupplysningsföretaget AB Syna.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063