23948sdkhjf

Ny vd tillträder för ByggPartner

ByggPartners nye vd och koncernchef Sture Nilsson tillträder idag, den 17 maj 2021.

Sture Nilssons fokus blir fortsatt lönsam tillväxt, baserad på hållbar utveckling för byggentreprenören ByggPartner.

Han kommer närmast från vd-rollen i den Stockholmsbaserade byggentreprenören Zengun och var dessförinnan regionchef för Veidekke Bygg Stockholm.

Sture Nilsson efterträder Fredrik Leo, som kommer att vara kvar i bolaget som marknadschef.

Jag välkomnar Sture till ByggPartner och ser fram emot att han, med sin erfarenhet av att leda bygg- och tillväxtbolag, nu tillsammans med ledningen tar ByggPartner till nästa nivå, säger Tore Hallersbo, företagets ordförande. Samtidigt vill jag passa på att tacka Fredrik Leo för en förtjänstfull insats att leda ByggPartner till dagens starka position. Vi är därför glada att Fredrik är kvar i en ny viktig roll inom bolaget.

ByggPartner är en renodlad byggentreprenör som kombinerar tillväxt med sunda värderingar och hög ambitionsnivå kring hållbarhet, något som lockade Sture Nilsson till företaget.

Min första känsla är att det finns en familjär och jordnära känsla i ByggPartner, kombinerat med en stark drivkraft mot utveckling och tillväxt, vilket jag verkligen uppskattar. Min ambition är att företaget ska fortsätta växa med sin sunda kultur intakt, säger Sture Nilsson.

ByggPartner har cirka 460 medarbetare och omsatte 2020 cirka 1,9 miljarder kronor och hade en rörelsemarginal på 3,7 procent.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109