23948sdkhjf

Derome vill sälja i Vänersborg

Nu slår Derome upp dörrarna till sitt nya säljkontor i Vänersborg som erbjuder ett fullt sortiment av produkter till sina yrkeskunder. Produkterna levereras från anläggningen i Trollhättan. Planen är att på sikt etablera sig på orten med en fullsortimentsanläggning för att närma sig marknaden i Vänersborg.

Säljkontoret i Vänersborg har inga produkter eller varor på plats, men allt kan beställas och levereras till antingen säljkontoret eller direkt till byggarbetsplatsen från anläggningen i Trollhättan redan dagen efter beställning.

– Vi tror på Vänersborg och vill satsa lokalt och vill bygga våra relationer med kunder och samarbetspartners i området. Vi har målet att etablera en fullsortimentsanläggning här i Vänersborg vilket skulle öka vårt behov av fler medarbetare, säger Christer Valtersson, säljchef i Vänersborg.  

Positiv respons från kunderna
Derome säger att mottagandet varit positivt från proffskunderna och resulterat i nya kunder.

– Vi har blivit väl mottagna och kunderna uppskattar våra erbjudanden på varor. Vi har fått in nya kunder och intresset för oss som leverantörer vårt sortiment är stort vilket är jättekul, avslutar Christer Valtersson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094