23948sdkhjf

Caverion får ny Sverigechef

Uno Lundberg utses till att leda Division Sverige, och kommersenast från vd-tjänsten för Falck Emergency i Skandinavien.

  Uno Lundberg kommer att ha en nyckelroll i att ta division Sverige till lönsam tillväxt efter att divisionen skapat grundförutsättningar de senaste åren.

Han Uno har ett brett kontaktnät och omfattande erfarenhet inom flera områden nödvändiga för Caverion och Caverions kunder, så som djup kunskap om smarta teknologier, hållbara tjänster samt om långsiktigt serviceengagemang tillsammans med kunder i bygg-och fastighetsvärlden.   

Uno har en 25 årig, bakgrund i olika vd- och finanschefsroller, nu senast från Falck, ett företag för räddningstjänster, där han agerat vd för Falck Emergency i Skandinavien.

Innan detta arbetade Uno för division Riks i Bravida Sverige AB, för division EcoBuildings, Schneider-Electric Sverige samt för G4S, Sverige. Uno Lundberg kommer att rapportera till Mats Paulsson samt vara en del av koncernledningen.  

Juha Mennander, vd för Caverion Sverige sedan juni 2018, samt innan dess Head of Group Market Operations, ska ta sig an nya utmaningar i Caverion efter att under en period ha stöttat Uno i övertagandet, för att garantera en smidig övergång. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.156