23948sdkhjf

Tools och Swedol blir sambos mitt i Stockholm

Idag flyttar Tools och Swedol ihop butiker och försäljning på Hudiksvallsgatan i centrala Stockholm. och  Swedol finns för första gången i Stockholms innerstad. 

Den 1 april 2020 blev Tools och Swedol i Sverige, Norge och Finland genom uppköp del av ett och samma affärsområde – Alligo - inom Momentum Group.

Sedan dess har ett febrilt arbete pågått för att bygga en ny gemensam organisation och därigenom skapa förutsättningarna för ett bättre och bredare erbjudan till kunden.

En del i skapandet av det nya erbjudandet består i att på utvalda orter i Sverige integrera befintliga butiker med varandra. I september öppnade den första gemensamma butiken i Kalmar och idag flyttar försäljningen ihop även i Stockholm genom att Swedol flyttar in i Tools-butiken på Hudiksvallsgatan 4.

Från tidigt 80-tal fram till 2007 huserade Grönmarks järn och maskin i lokalerna på Hudiksvallsgatan. 2007 byggdes lokalerna om till en TOOLS-butik. Försäljningsytan på total 1000 kvm kommer rymma hela Swedols och TOOLS sortiment men med en tydlig profil riktat mot service och fastighet.

–  Genom satsningen på Hudiksvallsgatan ser vi fram emot att hjälpa företag i Stockholm City att fungera, säger Torbjörn Eriksson, landschef för försäljning Sverige inom affärsområdet Alligo.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078