23948sdkhjf

Nominera till Arbetsmiljöstipendiet 2021

Nu är det dags att nominera en inspiratör till Arbetsmiljöstipendiet 2021, som har delats ut av Prevent sedan 1994.

Arbetsmiljöstipendiet går till chefer och skyddsombud som jobbar på privata företag och som aktivt arbetar för att utveckla och förbättra arbetsmiljön.

Runt om på landets arbetsplatser finns det chefer och skyddsombud som engagerar sig i och driver på arbetsmiljöarbetet, något som innebär fördelar för både kollegor och företag. Det skapar en säkrare och hälsosammare arbetsmiljö. Deras insatser förenar och påverkar allt från trivseln till företagets effektivitet.

År 2020 gick Arbetsmiljöstipendiet till Mattias Kvist, arbetsmiljötekniker och chef över lokalvård, infrastruktur och kökspersonal på Lindab Profil i Förslöv och Agneta Strand, huvudskyddsombud på Sandvik Coromant i Sandviken. De fick vardera 15 000 kronor.

– Förra årets stipendiater är inspirerande exempel på hur engagemang och delaktighet bidrar till en välfungerande arbetsmiljö. Vi vet att det finns fler inspiratörer där ute och att det finns de som har varit särskilt snabba att ställa om under pandemin, säger Maria Schönefeld, vd på Prevent.

Sista dag för att nominera en chef eller ett skyddsombud till årets stipendium är 31 maj. Vinnarna utses i början av hösten.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078