23948sdkhjf

Anställda blir faddrar till fastigheter

Wallenstams nyproducerade bostadsfastigheter får personliga faddrar genom de medarbetare som har arbetat längst tid i bolaget.

Nyligen fick Ulf Lundberg, som arbetar som regioncontroller, medverka när en namnplakett med hans namn monterades på kvarteret Rosengången i Mölnlycke Fabriker.

– Fadderskapet är ett bevis på uppskattning för engagemang och lojalitet i Wallenstam som bolag. De medarbetare som hittills har fått bli fadder till en fastighet har i snitt arbetat 25 år i bolaget, säger Hans Wallenstam, vd på Wallenstam.

Sedan tidigare har Wallenstams vindkraftsparker, från Jämtland i norr till Skåne i Söder, namngivits efter personalen. Ett populärt initiativ som nu har resulterat i att nyproducerade fastigheter får en fadder. I dagsläget har Wallenstam lite drygt 2 000 lägenheter i produktion i ett flertal olika projekt i Stockholm, Göteborg och Uppsala.

– Det känns verkligen speciellt att få vara fadder till en egen fastighet, det är något som jag är stolt över och kommer att bära med mig framöver, säger Ulf Lundberg, regioncontroller på Wallenstam.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062