23948sdkhjf

Byggföretaget rekryterar chef från Peab

Byggnads AB Tornstaden Öst anställer Marie Engström som Avdelningschef. Hon kommer närmast från rollen som Regionchef på Peab Grundläggning. 

Under hösten utsågs Magnus Lundberg till Regionchef för att ansvara för den fortsatta utvecklingen i regionen.  Som ersättare för honom i rollen som Avdelningschef har Marie Engström rekryterats. Hon tillträder tjänsten under sommaren.

Marie Engström har 20 års erfarenhet inom branschen i olika roller, bland annat som arbetschef inom bostadsproduktion på två av de publika byggbolagen.

Sedan Byggnads Tornstaden Öst etablerades i Stockholmsregionen 2015 har bolaget haft en stabil tillväxt på runt 650 miljoner i omsättning 2020. För att bolaget ska kunna fortsätta den organiska tillväxten utsågs för en tid sedan Magnus Lundberg till Regionchef och för att efterträda honom i den tidigare rollen som Avdelningschef har Marie Engström rekryterats.

Byggnads AB Tornstaden bedriver byggverksamhet i de tre storstadsregionerna, ingår i Tornstadenkoncernen som idag omsätter cirka 2,2 miljarder kronor.

Verksamheten i Region Öst startade 2015 och utför totalentreprenader i nära samverkan med kunder i främst Stockholms- och Uppsalaområdet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063