23948sdkhjf

Bonava säljer lägenheter i Helsingfors

Bonava avyttrar två hyresrättsprojekt om totalt 72 hyreslägenheter strax väster om Helsingfors till investeraren Taaleri Vuokrakoti Ky Fond.

Bostäderna förväntas överlämnas till kund och resultatavräknas under det andra och det tredje kvartalet 2022.

–  Intresset för att investera i attraktiva hyresrättsprojekt är stort och vi är glada att kunna genomföra dessa försäljningar i området kring Helsingfors. Hyresrättsaffären utgör en viktig del av vår affär, säger Peter Wallin, vd och koncernchef, Bonava.

Det aktuella grannskapet är beläget i den mindre staden Kyrkslätt (Kirkkonummi), strax väster om Helsingfors. På gångavstånd från de kommande bostäderna finns det goda kommunikationer till centrala Helsingfors i form av snabbtåg och tillgång till både skolor och förskolor.

Projektet Kirkkonummen Hehku 1 omfattar 36 hyreslägenheter vilka ska uppföras inom ramen för ett statligt subventionerat bostadsprogram och förväntas överlämnas till kund och resultatavräknas under det andra kvartalet 2022.

Det andra projektet, Kirkkonummen Hehku 2, som också omfattar 36 hyreslägenheter förväntas överlämnas till kund och resultatavräknas under det tredje kvartalet 2022.

 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109