23948sdkhjf

Beijer bygger nytt byggvaruhus i Kristianstad

Beijer Byggmaterial expander och uppför ett helt nytt modernt byggvaruhus vid Bilcentrum i Kristianstad.

Med en modern drive-in, ett brett sortiment med fokus på logistik och tjänster ser Beijer fram emot att serva den ökade efterfrågan från byggproffs i och kring Kristianstad.

Beijer Byggmaterial har under flera år visat en mycket stark tillväxtkurva och genom sin etablering i Kristianstad växer Beijer vidare i östra Skåne. Bygget av den nya moderna anläggningen är i full gång och det nya byggvaruhuset beräknas stå klart för öppning den 6 april 2021.

– Vi har under en längre tid tittat på möjligheten att öppna i Kristianstad och det känns fantastiskt att nu kunna berätta att vi snart öppnar en ny anläggning här. Vi ska bli den självklara samarbetspartnern för proffskunderna i och runt Kristianstad, säger Melker Nilsson, Regionchef för Beijer Byggmaterial.

Det nya byggvaruhuset blir en komplett hämtanläggning med sågmöjligheter. Den totala ytan uppgår till runt 9 000 kvadratmeter och inkluderar en drive-in där allt material kommer finnas under tak. En tillhörande logistiklösning för utleveranser ska erbjudas på plats.

Den nya anläggningen är strategiskt placerad vid Bilcentrum på Björkhemsvägen 2, nära flera huvudtrafikleder för att kunna erbjuda snabbhet och smidighet för de professionella byggkundernas behov.

– Vi hoppas också kunna erbjuda självscanning av varor, säger Melker Nilsson

Nya arbetstillfällen har också uppstått i och med det nya byggvaruhuset och rekryteringsprocessen är inne i sitt slutskede. På öppningsdagen den 6 april kommer Beijer att ha ett starkt team redo att driva butiken i Kristianstad framåt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125