23948sdkhjf

Oscar Properties förvärvar i Linköping

Oscar Properties Holding AB tecknar avtal om att köpa två kommersiella fastigheter i industriområdet Tornby i Linköping.

Förvärven är villkorade av finansiering och finansieras delvis genom en riktad emission om 15 miljoner kronor. Emissionskursen fastställs i samband med tillträdet. Köpeskillingen baseras på ett överenskommet fastighetsvärde om 97,5 miljoner kronor före avdrag för latent skatt. Fastigheternas gemensamma driftnetto uppgår till 6,1 miljoner kronor.

Fastigheterna inrymmer kontor, lager och industri fördelat på en uthyrbar area om cirka 10 000 kvadratmeter. Lokalerna är uthyrda till ett flertal olika hyresgäster och fastigheterna bedöms ha en stor utvecklingspotential. Tillträde sker under andra kvartalet 2021.

– Som ett ytterligare steg på vår resa mot långsiktigt fastighetsägande etablerar vi oss nu i den attraktiva regionstaden Linköping. Vi ser fram emot att tillträda dessa fastigheter och skapa värde genom en aktiv förvaltning, kommenterar Oscar Engelbert, vd Oscar Properties.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.096