23948sdkhjf

Hon är ny chef på Weber

Emma Bernsten tillträdde tjänsten som Försäljnings- och Kundavdelningsdirektör på Weber, Saint-Gobain Sweden den 1 februari.

– Vi känner oss mycket nöjda med rekryteringen av Emma som kommer närmast ifrån en position som Vice President Commercial Excellence på Assa Abloy och har tidigare erfarenhet av att leda försäljning och kundtjänstavdelning. Emma har flera års erfarenhet från golvindustrin med bland annat Tarkett och Kährs, säger Andrew Kristensen, Managing Director för Weber, Saint-Gobain Sweden.

Emma Bernsten konstaterar att hon är väldigt stolt och glad över förtroendet.

– Tjänsten som Försäljnings- och Kundavdelningsdirektör är en bra match för mig; dels för att jag har erfarenhet av försäljning och även har arbetat med en del projekt inom kundavdelning och kundservice i mina tidigare roller, säger Emma.

– Så blir jag ju stolt över att se hur i framkant vi är när det gäller hållbarhet och att vi bidrar till att skapa nya normer i branschen med att tänka mer cirkulärt. Det känns alltid bra att företräda en aktör som drar sitt strå till stacken i det avseendet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095