23948sdkhjf

Ny chef för Hifab Syd

Jonas Thimberg är Hifabs nya marknadsområdeschef Syd.

Han har bland annat jobbat 18 år på Rejlers i olika roller så som regionchef, divisionschef, vice vd och vd. 

Han kliver in i företaget precis när en ny långsiktig strategi lanseras och hans erfarenhet inom företagstillväxt kommer väl till pass på Hifabs resa framåt.

Jonas Thimberg anser att ledarskapet är centralt i en tillväxtresa. Och medansvariga medarbetare. 

– Jag brukar säga att eftersom jag har varit ledare i drygt 20 år under många konjunkturcykler så har jag varit med om det mesta. En framgångsfaktor för att lyckas med god tillväxt är att få hela affärsflödet att hänga ihop genom insiktsfull kundutveckling, rätt behovsanpassat erbjudande samt effektivt sälj och professionell leverans.  

– Du förväntas bidra med kunskap, oavsett om du är gammal eller ung och du behöver ge din energi in till företaget. Då blir alla en kugge i ett stort hjul vilket i sin tur genererar en verksamhet med engagerade och nyfikna medarbetare som arbetar framåtriktat och lösningsorienterat. Det är ett gott recept för att lyckas med tillväxt. 

Som ny marknadsområdeschef för Syd - hur ser dina planer ut den närmaste tiden? 

– Sakta men säkert börjar jag få grepp om marknadsområdet som inkluderar Göteborg och Malmö. Här finns det medarbetare med energi och vilja att utveckla verksamheten tillsammans. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063