23948sdkhjf

Ahlsells bygg i nordiskt samarbete med Peab

Ahlsells byggdivision går in i nordiskt samarbete med Peab.

Ahlsell inleder det nya året med att presentera flera nya avtal med landets stora byggkunder, däribland Peab som nu går över till ett nordiskt avtal.   

Peab förlänger avtalet som omfattar järnhandelsvaror, betongkomplement, beslag och personligt skydd. Att det nu även inkluderar Peabs alla företag i Norge ger avtalet en helt ny dimension och öppnar upp för många intressanta möjligheter.

-  Vi är både stolta och glada över att ha fått Peabs förtroende att utveckla deras affär både i Sverige och Norge. Avtalet är unikt för Ahlsells byggdivision och vi ser fram emot det nordiska samarbetet som kommer att knyta oss ännu närmare varandra, säger Jörgen Setterstig, KAM bygg på Ahlsell och ansvarig för det nordiska avtalet med Peab.

Bakom det nya avtalet med Peab ligger ett gediget arbete där många faktorer har utvärderats, bland annat Ahlsells arbete med miljö och hållbarhet, teknisk support och säljstöd, digitala verktyg, leveranssäkerhet och givetvis även prisnivåer.

Ahlsell har ambitiösa mål och tar nu nästa steg i arbetet med att ytterligare förbättra erbjudandet för Peab och sina övriga byggkunder. Med en fortsatt byggmaterialsatsning, ett ännu större fokus på beslagsaffären och en storsatsning inom plåt och ventilation, kommer Ahlsell att bli än mer relevanta framöver, skriver företaget i sitt pressmeddelande.

-  Vår målsättning är att förenkla hantverkarens vardag genom effektiv logistik och möjligheten att hitta allt man behöver till sin verksamhet på ett och samma ställe. Att vi genom nya avtal nu får Peabs och andra stora byggkunders förtroende, visar att i är på rätt väg. Möjligheten att få arbeta nära våra kunder ger oss kunskap om utmaningar i vardagen, vilket sporrar oss att utvecklas ytterligare, säger Mikael Arvered, divisionschef bygg.

 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094