23948sdkhjf

Proton Finishing förvärvar

Förvärv av Anderstorps Lackeringsservice, Alsab innebär att Värnamobaserade Proton Finishing AB breddar sitt kunderbjudande.

Tillträde skedde den 1 februari 2021.

– Alsab är ett välskött företag som passar oss väldigt väl, de är kända för sin kvalitet och har en hög kundnöjdhet, säger Per Ekholm, vd på Proton Finishing, som arbetar med olika processer inom såväl korrosionsskyddande som dekorativa ytbehandlingar.

– Vårt mål är att fortsätta utveckla verksamheten och om möjligt förbättra kundnöjdheten. Från Proton Finishings sida kan vi bidra med vår kompetens och långa erfarenhet av till exempel produktionseffektivitet, miljö och kvalitet. 

Företaget startade 1989 i Anderstorp och ägs av Mattias Larssen sedan 2012.

Verksamheten består av pulverlackering med förbehandlingsprocessen Bonderite, och kunderna finns framför allt inom verkstadsindustri och till viss del även bland tillverkare av butiksinredning.

– Vi har sedan några år investerat i vår personal, i vår hårdvara och mjukvara och i samband med att Alsab blir en del av Proton Finishing kommer vi att kunna definiera målet som ledande inom branschen betydligt starkare, säger Mattias Larssen, före detta ägare till Alsab som fortsätter att leda verksamheten som platschef.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078