23948sdkhjf

Ahlsell öppnar plåthandel - "Sveriges närmsta"

Idag den 1 februari öppnar Ahlsell dörrarna till en plåthandel med ett komplett sortiment av plåt och plåttillbehör med målet att leverera till plåtslagare i hela Sverige. 
 

Kombinationen av Ahlsells optimerade logistiklösning och heltäckande sortiment gör att kunderna aldrig har långt till vad Ahlsell beskriver som Sveriges närmsta plåthandel.

Med plåt handeln blir Ahlsell även en helhetsleverantör till ventilations-, bygg- och isoleringskunder. Plåten går att beställa i webbutiken som är anpassad för både smartphone och dator, utvalda fysiska butiker och av Ahlsells säljare. 

Ahlsell samarbetar med marknadens ledande leverantör av plåt för att både kunna erbjuda ett heltäckande sortiment och säkra att vi alltid har det kunden önskar på lager. En utbyggnad av centrallagret i Hallsberg säkerställer att all plåt finns på plats för vidare leverans ut i landet. Och genom förvärv och intern kompetens, finns det alltid någon som kan svara på frågor och vara till hjälp. 
 
– Vi ser fram emot att fördjupa samarbetet med leverantören Plannja, för att tillsammans kunna förse alla våra kunder med ett ännu bredare erbjudande. Satsningen på plåt ligger helt i linje med vår strategi att göra våra kunders vardag enklare, säger Claes Seldeby, VD Ahlsell.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094