23948sdkhjf

Oscar Properties bygger i Karlskrona

Oscar Properties ihop med Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB offentliggör projektstart för produktion av 80 lägenheter i Karlskrona.

Oscar Properties, med fokus på fastighetsförvaltning och projektutveckling, offentliggör idag att bolaget Samterna, som ägs till hälften av Oscar Properties och till hälften av Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB, har erhållit bygglov för projekt Skogsglänta i Gullberna Park i Karlskrona. Bolaget kommer därmed att påbörja produktionen av 80 lägenheter.

- Det är glädjande att idag kunna offentliggöra projektstarten för produktionen av 80 bostäder i Karlskrona, och därmed ta ytterligare steg på Oscar Properties resa mot att bli ett mer renodlat förvaltnings- och utvecklingsbolag. Vår ambition har alltid varit att bygga de finaste och bästa bostäderna i Sverige, och det ser jag nu mycket fram emot att få göra genom detta spännande projekt i Karlskrona, säger Oscar Engelbert, vd Oscar Properties.

Lägenheterna kommer att uppföras i två etapper, omfattande fem hus totalt.

Hus 1–3 uppförs i första etappen, med säljstart under det första kvartalet 2021, produktionsstart under det fjärde kvartalet 2021, och inflytt under det fjärde kvartalet 2022.
Hus 4 och 5 uppförs i den andra etappen med start under det fjärde kvartalet 2022

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078