23948sdkhjf

Ramirent redo med vaccinationsbodar

Ramirent erbjuder Sveriges 21 regioner bodar, för att underlätta när vaccineringen av covid-19 kommer igång.

– Det här är vårt sätt att bidra i den svåra situation Sverige och Europa just nu befinner sig i. Vi är redo att leverera vaccinationsbodar om behovet finns och kan ha bodarna driftklara på bara en vecka, säger Samuel Augsburger, försäljningschef på Ramirent i Sverige.

Maskinuthyraren Ramirent har över 9 000 bodar och vagnar i sitt sortiment. Moduler som lätt kan anpassas för att sätta upp vaccinationsmottagningar runt om i landet. Bodarna kan justeras efter mottagningens behov av avgränsade utrymmen, ventilation och in- och utgång på olika sidor, så att besökare inte behöver mötas i onödan. Ramirent kan erbjuda avspärrningsmaterial, värmare och luftrenare i de fall det behövs.

Sedan i somras har Ramirent haft liknande bodar uppställda för provtagning av covid-19, på flera orter runt om i landet, bland annat på flera platser i Dalarna, Uppsala, Östersund och Umeå. Just nu förbereder man även för att kunna ta emot skidturismen i Sälen, med flera provtagningsbodar uppställda kring skidanläggningarna. Ramirent har även liknande lösningar på flera orter runt om i Europa

Bodarna erbjuds till Sveriges regioner till ett kraftigt reducerat pris, uppger Ramirent vidare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078