23948sdkhjf

Derome bygger bygghandel

Derome öppnar en komplett bygg- och industrihandel i Värnamo, företagets sjätte anläggning i regionen.

– Det har nog inte undgått någon att vi ser offensivt och positivt på framtiden i Småland där vi har stora möjligheter att vinna marknadsandelar och öka kännedomen om vårt heltäckande erbjudande. Det finns ett stort yrkeskunnande i Småland och detta har vi för ögonen när vi utvecklar vår verksamhet i regionen säger Johan Winroth, vd Derome Bygg & Industri AB.

Etableringen i Värnamo ingår i en större Smålandssatsning och är ytterligare ett steg på vägen för att öka kännedomen och bli kundernas förstahandsval. Det följer på nyheten att Derome rekryterat en ny regionchef i Andreas Berg och nyligen förvärvade två starka aktörer i Alvesta Järn & Bygg samt Moheda Järn & Bygg.

Strategin att etablera sig i Småland är lika långsiktig som offensiv och att vara familjeägt skapar en trygghet för både kunder och medarbetare.

– Genom vår historia har vi ofta satsat när marknaden har varit tuffare, vilket ligger i entreprenörsandan som driver vårt företag framåt, säger Johan Winroth. Vi skapar arbetstillfällen och gör lokala satsningar, det är vi oerhört stolta över.

Planerna för ombyggnationen pågår för fullt och när Värnamo öppnar blir detta den 6:e anläggningen i Småland och 49:e totalt. Att satsningen bara har börjat råder det inget tvivel om och snart kommer fler orter att prydas med Deromes grönvita skyltar. 

Den nya bygg- och industrihandeln i Värnamo öppnar dörrarna efter sommaren och då i Formentas gamla produktionslokaler. Målet är att skapa en toppmodern anläggning med ett heltäckande erbjudande för bygg- och industrikunder.

– Med vår nya anläggning i Värnamo ska vi möta proffskundernas högt ställda förväntningar på vad en bygg- och industrihandel kan erbjuda, säger Kristian Andersson, divisionschef inom Derome.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094