23948sdkhjf

Han tar vid på Zengun när vd går

Styrelsen i Zengun Group har utsett Mick Salonen Högberg till ny vd och koncernchef från och med 1 januari 2021. Han tar över efter Sture Nilsson som slutar på egen begäran. Sture kvarstår i koncernen till dess att överlämningen är genomförd. I samband med ledningsförändringen så initieras en omorganisation av bolaget i syfte att ytterligare befästa den företagskultur och de framgångsfaktorer som varit grunden till den starka utveckling Zengun haft sedan starten för elva år sedan.

- Mick Salonen Högberg tar nu steget upp från vd-uppdraget i dotterbolaget Roland Anderssons Bygg Aktiebolag, RA Bygg, och blir vd och koncernchef för hela Zengun Group AB. Han har en gedigen bakgrund i branschen, har med framgång arbetat på nästan alla positioner i bolaget, kan vårt bolags DNA i grunden och är med sina personliga egenskaper sällsynt väl rustad för att axla ledarskapet.

- Det är med full tillförsikt jag ser fram emot nästa fas i den spännande resa som bolaget varit på sedan starten 2009. Jag vill också, på mina egna och bolagets vägnar, tacka Sture för det han bidragit med till Zengun genom åren och som han nu lämnar vidare till Mick och våra fantastiska medarbetare, säger styrelseordförande Jan Örnevik.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078