23948sdkhjf

Hon är "Årets kvinnliga stjärnskott"

Lightabs grundare och vd, Pernilla Alfredsson tilldelades priset "Årets kvinnliga stjärnskott" i regionsfinalen av EY Entrepreneur Of The Year.

Pernilla Alfredsson går vidare till riksfinalen i Stockholm där EY årligen arrangerar tävlingen EY Entrepreneur Of The Year. Målsättningen med tävlingen är att synliggöra entreprenörer, öka intresset för entreprenörskap och inspirera framtida entreprenörer.

Motiveringen från juryn var följande: "Denna pristagare har byggt upp en modern, innovativ och unik verksamhet som utmanar en traditionell bransch och satta strukturer. Hon har också, genom sitt gedigna arbete, lyckats förändra ytterligare branscher till det bättre. Med ett genuint och tydligt hållbarhetsarbete som genomsyrar hela företaget genom såväl värderingar som produkter balanserar hon forskning, produktutveckling och aktivt säljarbete".

Pernilla Alfredsson berättar:

- Juryns fina motivering sprider glädje och inspirerar till vår fortsatta resa att utmana branschen till en nödvändig omställningen för en bättre arbetsmiljö, ett mer cirkulärt tänk och god totalekonomi för hela fastighetens livscykel.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078