23948sdkhjf

Plåtslagare klarade tuff auktorisation

Bohusläns plåtslageri AB blev det hundrade företaget som blev auktoriserade enligt ”Trygg plåt”. 

Auktorisationen ”Trygg plåt” ska fungera som en garanti för uppdragsgivare att företaget de anlitar, har dokumenterade kunskaper och kvalitetsrutiner inom sitt verksamhetsområde.

De tre delägarna i Bohus plåt: Richard Sörensson, Andreas Martinsson och Åke Åkerblom har äntligen ha fått motta diplomet med det tresiffriga talet 100 på.
– Det är en magisk känsla och väldigt roligt att få en utmärkelse. Det är jättekul att det uppmärksammas, säger Richard Sörensson.

Varför valde ni att auktorisera er?
– För att kunna visa oss som ett seriöst företag. Man måste alltid visa framfötterna i alla lägen i den här branschen. ”Trygg plåt” är ett steg i den riktningen.

Vad hoppas du att auktorisationen kommer att betyda för ert företag?
– Att den kan resultera i förfrågningar. Det känns bara som en tidsfråga när även vi får uppdrag tack vare ”Trygg plåt” och då är vi startklara.

Alla företag som har också tillgång till en garantifond, från vilken de i framtiden kan söka ersättning om det, efter tio år, framträder en skada eller ett fel som beror på utförandet. Garantifonden, som skapats av Plåt & Ventföretagen tillsammans med de sex största leverantörerna i Svensk Byggplåt, är helt kostnadsfri för företag som är auktoriserade enligt ”Trygg Plåt”.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078