23948sdkhjf

Välskötta byggbolaget tillsätter ny vd

M3 Bygg i Stockholm utser Thomas Jansson till sin nye vd. 

Efter 10 år på vd-posten meddelade Johan Lindberg styrelsen i M3 Bygg att tiden var mogen för en ersättare att ta över och fortsätta företagets utveckling.

Styrelsen bestämde sig tidigt i processen att finna en intern lösning och att valet föll på Thomas Jansson var naturligt utifrån hans kompetens, erfarenhet, engagemang och värderingar, heter det vidare.

Han har arbetat på företaget sedan det bildades för 20 år sedan och varit engagerad och högst delaktig i företagets utveckling.

Thomas Jansson har fram till nu arbetat som chef över enheten Projektsupport, med ett övergripande ansvar för ekonomi, kalkyl, inköp, hållbarhet, IT och marknadsfrågor. Han ingår redan sedan tidigare i företagets ledningsgrupp.

Tidpunkten för vd-skiftet sker inför att en ny långsiktig affärsplan ska lanseras i början på nästa år, där den nye vd:n får möjligheten att forma denna inför företagets framtid.

Vi i styrelsen känner en stor glädje kunna bibehålla kontinuiteten efter Johan Lindbergs framgångsrika ledarskap. Vi känner oss både glada och trygga med beslutet att utse Thomas Jansson till efterträdare.

Thomas kommer tillsammans med övriga medarbetare fortsätta att utöka vårt fina varumärke och leverera lyckosamma projekt och stärka vår position ytterligare, säger styrelseordförande Lars Thorén.

3 Bygg är ett privatägt byggföretag som startade i Stockholm 2000 och sedan dess har växt till ett medelstort företag med runt 100 medarbetare.

Företaget verkar inom kulturminnesmärkta byggnader, lokalanpassningar, ombyggnad av bostäder, skolor och vårdbyggnader samt stambyten.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093