23948sdkhjf

Veidekke bygger åt Nordr i Malmö

Veidekke ska på uppdrag av Nordr uppföra det nya bostadskvarteret i Limhamns sjöstad utanför Malmö med totalt 90 lägenheter i olika storlekar.

Projektet är etapp 2 av Atmosfären och är en totalentreprenad i samverkan där kontraktssumman för etapp 2 är på runt 67 miljoner svenska kronor. Inflyttning är planerad att ske från årsskiftet 2021/2022 och vidare in i 2022.

Bostadshuset byggs inom ramen för projektet. Det är Svanenmärkt och L-format. De fyra våniingarna inrymmer en stor variation av lägenhetstyper med en boyta om 96,5-133 kvadratmeter som fördelar sig på 4-5 rum och kök.

På nedre plan får lägenheterna stora uteplatser in mot en grön innergård. Under huset byggs ett garage och en bilpool för de boende som inte har egen bil.

- Vi tackar för det fortsatta förtroendet och ser fram emot ett nära samarbete med Nordr även i denna etapp av projektet. Jag är säker på att våra goda relationer tillsammans med vårt involverande arbetssätt kommer bidra till ett lyckat projekt och en attraktiv bostadsmiljö, säger Emil Norén, arbetschef för Veidekke Bygg Syd.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078