23948sdkhjf

Egain Group rekryterar Mikael Anjou till styrelsen

Egain Group meddelar att Mikael Anjou blir ny styrelsemedlem.

SaaS-teknikföretaget är stort inom digital styrning och energioptimering av bostadsfastigheter och offentliga byggnader.

Mikael Anjou har närmast blivit ett namn i byggbranschen genom sin bok ”Den ineffektiva byggbranschen” där han ringar in strukturer vars olika effekter förlamar byggbranschens effektivitet och därmed även lönsamhet – och visar samtidigt var och hur branschens aktörer kan förändra och förbättra

Mikael har Anjou har lång erfarenhet från bygg- och fastighetssektorn som tidigare vice koncernchef på Einar Mattsson. 

– Vi är mycket glada över att Mikael ansluter till oss för att tillsammans göra Egain till den europeiska ledaren i att koppla upp byggnader och minska energianvändningen. Han kommer att tillföra ett starkt ledarskap, insikter från branschen och bidra till att öka genomslaget i våra lösningar och vår kundnytta, säger Tom Even Mortensen, Egains styrelseordförande.

– I en tid då hållbarhet och proptech tenderar vara buzzwords, är det spännande att tillträda styrelsen i ett företag som gör att båda orden blir verklighet. Egain har ett mycket starkt erbjudande som kan hjälpa fastighetsägare att både minska deras koldioxidavtryck och få värdefulla insikter från en digitalt ansluten byggnad, kommenterar Mikael Anjou.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062