23948sdkhjf

Fastighetsutvecklarens vd lämnar

Efter ett antal år på Catena, varav de senaste tre som vd och koncernchef, informerar Benny Thögersen Catenas styrelse om att han lämnar bolaget.

Benny Thögersen utsågs till vd för Catena i mars 2017. För att säkerställa en smidig succession kommer Benny Thögersen att kvarstå som vd till dess en efterträdare har tillträtt.

Styrelsen kommer nu att påbörja en rekryteringsprocess, skriver Catena i ett pressmeddelande.

- Det har varit en helt fantastisk resa med Catena och alla inspirerande kollegor. Efter några mycket intensiva år ger jag mig själv möjligheten att skapa utrymme för egna engagemang både privat och professionellt. 

- Till dess att en ny vd är på plats kommer jag helhjärtat fortsätta bidra till att Catenas framgångsrika resa fortsätter, säger Benny Thögersen.

- Benny har genom sitt starka engagemang, sitt ledarskap och sin unika logistikkompetens bidragit till en tydlig och framgångsrik strategi, vilken har stärkt Catenas position.

- Det är dessutom glädjande att vi hittat en lösning där Benny även framgent kommer att bistå bolaget och dess kunder i arbetet med att skapa moderna logistiklösningar. På styrelsens vägnar vill jag rikta ett varmt tack till Benny för hans värdefulla bidrag till Catenas utveckling säger Gustaf Hermelin, styrelseordförande i Catena.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079