23948sdkhjf

Byggarnas samarbetar med maskinuthyrare

Från och med september 2020 börjar bygghandelsföretaget Byggarnas Partner och maskinuthyrningsföretaget HLL Hyreslandslaget att arbeta ihop.

– Tillsammans skapar vi nytta och enkelhet för våra kunder och erbjuder dem samleverans, säger Lisa Toresson, vd på HLL Hyreslandslaget.

Genom att erbjuda sina kunder möjligheten att samlasta byggmaterial och maskiner minskas kundens transportkostnader, vilket ger en bättre projektekonomi och dessutom är bättre för miljön. 

– Våra bolag har ungefär samma kunder och är väldigt lika i grunden. Mindre butiker/depåer med ett mera engagerat personligt bemötande och en enkelhet kännetecknar oss båda, säger Stefan Pageryd, vd på Byggarnas Partner. 

Om man som kund är intresserad av att veta mer om detta samarbete och dess möjligheter hänvisar bolagen till sin ordinarie säljkontakt.

Byggarnas Partner Sverige AB bedriver byggvaruhandel vid fem stycken anläggningar i Stockholmsregionen. I Segeltorp, Tullinge, Sorunda, Vaxholm och Vallentuna.

Företaget har även ett huvudkontor samt ett logistikcenter i Segeltorp. Vi är cirka 45 anställda och omsätter runt 210 miljoner svenska kronor.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078