23948sdkhjf

NCC tar chef från Fabege till ny chefstjänst

Kaan Tektas intar rollen som ny chef för projektledning inom NCC Property Development i Stockholm och lämnar därmed jobbet som projektchef på Fabege.

Kaan Tektas tillträder en nyinrättad tjänst som chef för Projektledning inom region Stockholm. Han börjar på NCC i början av september.

– Jag ser fram emot det nya uppdraget på NCC, det känns oerhört spännande. Mellan 2005 och 2010 jobbade jag på dåvarande NCC Bostad som arbetsledare och platschef, så det känns lite extra kul att komma tillbaka till NCC och få vara med och bidra till att stärka NCC:s roll som professionell fastighetsutvecklare och hållbar samhällsaktör, säger Kaan Tektas.

Regionchef Andreas Lindelöf på NCC Property Development:

– Jag är mycket glad att få välkomna Kaan till NCC. Han kommer närmast från Fabege där han de senaste åren arbetat som projektchef och med fastighetsutveckling inom Solna stad och med utveckling av stadsdelen Haga Norra. Med erfarenhet både från byggsidan och som byggherre kommer han att bidra med en bred kompetens i våra projekt.

Samtidigt internrekryterar NCC även Roger Nilsson till tjänsten som affärsutvecklare inom segment samhällsfastigheter samt Jenny Wellenius som projektledare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078