23948sdkhjf

Han avancerar till Bolist/Järnias nya kedjechef

Bolist/Järnia utser ny kedjechef på med uppdrag att stärka den lokala handlaren.

Bolist och Järnia befinner sig i en expansiv fas. Genom ammanslagningen med XL-Bygg och bildandet av koncernen Mestergruppen Sverige tidigare i år, har fem nya butiker runt om i landet öppnats under våren och sommaren.

För att stärka bygg- och järnvaruhandelns position på marknaden ytterligare värvas nu den tidigare försäljningschefen Magnus Hemmingberg som kedjechef.

Under de åtta år som Magnus Hemmingberg var försäljningschef på Bolist/Järnia såg han branschen genomgå stora förändringar. När han nu tillträder som kedjechef på samma byggvaruhandelskedja ser han fram emot att få fortsätta vara med och leda utvecklingen.

– Det känns fantastiskt roligt att ha fått det här uppdraget och få fortsätta med att skapa de bästa förutsättningarna för våra delägare. Framför allt med tanke på de möjligheter som skapats sedan vi bildade Mestergruppen Sverige, säger Magnus Hemmingberg, kedjechef på Bolist/Järnia.

Bolist och Järnia har idag totalt 190 fristående järn- och byggvaruhandlare runt om i landet. Sedan sammanslagningen med XL-Bygg har några nya tillkommit och ett fåtal har valt att inte förlänga sitt delägarskap.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.188