23948sdkhjf

Han blir ny arbetschef på Einar Mattsson Byggnads

Einar Mattsson Byggnads AB värvar Torbjörn Karlsson till rollen som ny arbetschef för att leda bolagets byggproduktion inom både nyproduktion och ROT.
Som arbetschef kommer Torbjörn att ingå i bolagets ledningsgrupp. Torbjörn kommer närmast från Bonava och rollen som Chef Produktion Flerbostadshus.

– Torbjörn har med sina 36 år i branschen minst sagt bred och djup kunskap. Hans kompetens är ett viktigt tillskott till ledningsgruppen i bygg- och projektbolagen där vi har högsta fokus på att fortsätta utvecklingen av vår produktkopplat till en effektiv produktion med hög kvalitet, säger Peter Svensson, vd för Einar Mattsson Byggnads AB och Einar Mattsson Projekt AB.

– Einar Mattssons verksamhet vilar på en spännande kombination av ett långsiktigt perspektiv, ett framåtriktat fokus och viljan att hela tiden vilja förbättra den produkt som kunden möter. Jag ser fram emot att tillsammans med ledningsgrupperna i bygg- och projektbolagen effektivisera produktionen och arbeta för att kunderna ska få än ännu mer hållbar produkt, säger Torbjörn Karlsson, tillträdande Arbetschef på Einar Mattsson Byggnads AB.

Torbjörn Karlsson arbetat i olika roller inom Skanska-koncernen, NCC-koncernen, Besqab och senast i Bonava Sverige AB. Rollerna han har haft i de olika bolagen har bland annat varit arbetsledare, projektchef, entreprenadingenjör, projektingenjör, verksamhetsutvecklingschef, projektchef, chef för design och produktion och senast Chef Produktion Flerbostadshus.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093