23948sdkhjf

Hon ska lyfta Zynka Groups digitala affär

Hanna Torlén blir affärsutvecklare på Zynka Group för att stärka bygg- och fastighetsbranschens digitalisering.

En roll som framförallt erbjuder aktörer innovations- och verksamhetsstöd i ett projektformat och kan därigenom även snabba på den digitala transformationen.

Hanna Torlén är vanligtvis huserande i Stockholm som digital processledare.

Vad kommer din nya roll innebära?

- I min nya roll kommer jag arbeta mer fokuserat med affärsutveckling och förändringsledning. Hittills har detta varit en naturlig del av processledningen i de utvecklingsprojekt som vi i Zynka Group arbetat med sedan länge, men det känns väldigt motiverat att ägna min tid mer helhjärtat åt detta framöver. Jag kommer förflytta fokus från enstaka projekt till central organisation för att skapa mervärde av de digitala tvillingar och den data som våra kunder ofta redan besitter.

Vilka motsvarigheter ser vi i bygg- och fastighetsbranschen idag?

- Motsvarigheten idag är antingen riktat mot BIM-strateg eller affärsutvecklare. Det vi verkligen ser behovet av är bryggan däremellan då affärsfokus är nyckeln till effektiv digitalisering. Min uppgift kommer att vara att identifiera och driva igenom de små eller stora förändringarna som behövs för att kunna skapa nya affärsmöjligheter och intäkter med hjälp av den stora våg av information som gömmer sig bakom BIM, GIS och fastighetsdata.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078