23948sdkhjf

Ny chef byter NCC mot RO-Gruppen

Olle Forsberg tillträder i dag som affärsområdeschef i Stockholm för RO-Gruppen, en satsning för bolagets fortsatta tillväxt.

Forsberg kommer senast från rollen som distriktschef respektive Head of Sales and Investments på NCC’s norska byggdivision.

RO-Gruppen har som koncern haft en fin utveckling de senaste åren samtidigt som man 2020, för fjärde året i rad, blev utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser, skriver företaget i ett pressmeddelande.

RO-Gruppen Stockholm är specialiserade på byggnation av kontor och samhällsfastigheter och har idag ett antal pågående projekt inom områdena, bland annat nybyggnation av skolor samt ombyggnad av kontor.

RO-Gruppen tar ett helhetsansvar från idé till projektering och genomförande.

– Det känns mycket spännande att få in Olle och hans kompetens i RO-Gruppen. Med Olle i laget stärker vi kompetensen i tidiga skeden samtidigt som vi får in en beprövad och uppskattad ledare, säger Andreas Jaldevik, vd på RO-Gruppen.
Olle Forsberg har lång erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och har varit verksam i olika ledande befattningar sedan 2006. De tre senaste åren i Norge där han arbetat som Head of Sales and Investment respektive Distriktschef på NCC Building Norway.

Olle Forsberg tillträder tjänsten 17 augusti 2020.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063