23948sdkhjf

Zlatan bygger padelcenter i Uppsala

OOF Group hyr ut när Padel Zenter etablerar sig i Uppsala och delägaren Zlatan Ibrahimovic gratulerar staden till detta.

Gratulationen framförs på twitter. Zlatan äger tillsammans med Thomas Sandström OOF Group och de två är även grundarna.

Den nya Padel Zenter Anläggningen uppförs i Östra Fyrislund och hyresförhållandet löper över 10 år, enligt ett pressmeddelande.

Padel Zenter grundades av Thomas Sandström och Zlatan Ibrahimović. "Redan i tidiga kontakter med OOF Group var Thomas Sandström, vd och grundare, tydlig med att de var ute efter en anläggning av högsta internationella klass", heter det vidare i pressmeddelandet.

– Uppsala är Sveriges fjärde största stad och har alltid varit av intresse. När möjligheten att etablera en stor anläggning i ett bra geografiskt läge som samtidigt uppfyllde våra höga krav på exempelvis fri spelhöjd var beslutet enkelt, säger Thomas Sandström i en kommentar.

Racketsporten padel är en av världens snabbast växande sporter och är på kraftig frammarsch i Sverige. Sporten påminner om en blandning mellan tennis och squash. 

OOF Group har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Padel Zenter. Anläggningen uppförs i Östra Fyrislund, Uppsalas nya industri- och handelsområde intill E4.

Anläggningen blir Padel Zenters hittills största med elva banor, samtliga med 10 meter fri spelhöjd, samt tillhörande reception, shop, lounge, gym, sports clinic, bastu och konferensmöjligheter. Portarna öppnar under våren 2021.

Tidigare anläggningar finns i Stockholm, Jönköping, Båstad och Skövde. En anläggning i Örebro öppnar inom kort.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078