23948sdkhjf

MVB säkrar passagen på bygget

En ny grind- och dörrstyrning samt personalliggare används ute på ett MVB Syd-projekt i Anderslöv, Skåne.

Projektet innefattar flera byggnationer så som vårdcentral, barnavårdscentral, bibliotek, öppen förskola och ett äldreboende och förväntas vara färdigt under hösten 2021. I samband med projektet var platschefen Leif Andersson ute efter användarvänliga lösningar för passage och personalliggare. Valet föll på AddMobile.
- Det var både enkelheten och det fördelaktiga priset som fick mig att välja AddMobile, säger Leif Andersson.

I AddMobiles centrala system styr han vem som har tillträde att passera genom byggarbetsplatsens grindar och dörrar, samt under vilka dagar och tider. Detta ser till att obehöriga stängs ute från projektet och att ingen kan komma in utanför utsatta dagar och tider. Medarbetarna slipper numera hantera nycklar – grindar och dörrar öppnar de med sina ID06-kort.

– AddMobile är bra på att lyssna på vad vi behöver och sedan utveckla sina produkter för att möta våra behov. Dessutom har de sitt huvudkontor nära oss och de kan enkelt komma förbi utifall vi har några frågor, det uppskattar jag, säger Leif Andersson.


MVB grundades på 60-talet och är idag ett av Sveriges största privatägda byggföretag.

Företaget har cirka 500 medarbetare som återfinns på bolagets tre MVB-regioner  Syd, Öst och Astor Bygg med totalt nio kontor. MVB är verksamma inom byggentreprenad, anläggning, byggservice och projektutveckling. Deras fokus är hållbarhet till ett konkurrenskraftigt pris och arbetet kännetecknas bland annat av gedigen kunskap och hög kvalitet. MVB har erfarenhet av både större- och mindre byggprojekt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078