23948sdkhjf

Projektengagemang rekryterar vd från Sweco

Projektengagemangs styrelse har utnämnt Helena Hed till ny vd och koncernchef. Hon har över 15 års erfarenhet av olika chefsroller inom Swecokoncernen och kommer senast från rollen som vd för Sweco management. 

– Styrelsen är glad att kunna presentera Helena Hed som ny vd och koncernchef. Helena har gedigen erfarenhet av samhällsbyggnad och bevisad förmåga att skapa resultat och tillväxt. Hon har ett stort engagemang, djupa insikter i hur konsultverksamhet fungerar och har de ledaregenskaper som krävs för att leda PE mot ökad lönsamhet och tillväxt. Tillsammans med vårt starka ledningsteam är hennes uppdrag att fortsätta utveckla våra medarbetare och vår verksamhet, säger Per Göransson, styrelseordförande för Projektengagemang.

Helena är utbildad civilingenjör inom samhällsbyggnadsteknik med lång erfarenhet från teknikkonsultbranschen. 

– Jag är väldigt stolt och glad över att ha fått förtroendet att leda Projektengagemang in i framtiden. Projektengagemang är ett välrenommerat bolag som jag ser fram emot att lära känna och vidareutveckla tillsammans med medarbetare, kunder och styrelse, säger Helena Hed.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125