23948sdkhjf

Energioptimering ska mildra coronakrisen

Mestros funktion för reaktiv energioptimering utlovar underlätta fastighetsägarnas energianvändning under coronakrisen.

Med anledning av coronakrisen står nu många fastigheter helt tomma under längre perioder eller har en begränsning på antal besökare i lokaler, så som butiker eller restauranger.

Detta innebär en stor förändring i energianvändning och något som därför bör anpassas för att vara så effektivt som möjligt. Att ha kontroll över fastighetens data proaktivt är nyckeln till att spara på både miljö och onödiga kostnader, skriver Mestro i ett pressmeddelande. 

– Den rådande situationen har påverkat alla verksamheter mer eller mindre. I och med att Folkhälsomyndighetens rekommendationer också förändras kring hur vi får mötas är det just nu svårt att blicka in i framtiden. Då blir det ännu viktigare att ha ett bra system för att få en överblick och ta kontroll över sin energianvändning och kostnader, säger Gustav Stenbeck, vd på Mestro. 

Med Mestros tjänst för energioptimering utlovas att fastighetsägare och hyresgäster kan implementera energikällor för hela fastigheten ner till minsta enhet.

Det ska även gå att addera datalager med antal besökare. 

Genom att kombinera olika typer av data ger vi våra kunder möjligheten att prognostisera den kommande användningen av fastigheten och en chans att komma ur den här krisen som ett ännu mer hållbart företag, avslutar Gustav Stenbeck. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.064