23948sdkhjf

Vann en helt ny firmabil

Beijer Byggmaterials företagskunder tävlade om en helt ny proffsutrustad Ford Transit Custom fylld med verktyg och byggförnödenheter.

Deltagandet har varit stort i hela landet och efter ett hårt juryarbete kunde priset delas ut till Västbygg i Kristinehamn i slutet av förra veckan.

– Vi är jättestolta att få komma hit till Kristinehamn och dela ut den här byggarbilen. Vi har sedan förra hösten jobbat hårt med vårt nya marknadskoncept att ta Beijer Byggmaterial närmre våra proffskunder med vår devis ”Bygger dom som Bygger”. Med utdelningen av den här bilen till en av våra kunder så blir det på riktigt, sa Peter Austler marknadschef hos Beijer Byggmaterial.

Totalt har ett 500-tal företagskunder varit med i tävlingen runt om i Beijers 68 byggvaruhus.

– Helt otroligt, jag tog hem bilen, sa vinnaren Jack Hernhold som jublade och hoppade högt när hans motivering började läsas upp av regionchefen Kjell Berglund vid Beijer Byggmaterials byggvaruhus i Kristinehamn.

Vad betyder det här priset för er?
– Supermycket, nu har vi dels möjlighet att ta in några fler gubbar och bilparken blir ju fräschare. Det är kanonbra, sa Jack Hernhold hos Västbygg.

Förutom en helt ny Ford Transit Custom så var dessutom lastutrymmet fullt utrustad med inredning från Bob System och verktyg och byggförnödenheter från Beijers leverantörer, Bosch, Essve, Fischer, Raw. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078