23948sdkhjf

Kostnadskap bakom val av prefab

När Terrester AB sökte samarbetspartner till uppförandet av ett parkeringshus i Torslanda föll valet på Kynningsrud Prefab.

Parkeringshuset börjar byggas i Torslanda under april 2020 och är en del av det större utbyggnadsprojektet av stadsdelen Amhult som inkluderar bostäder, kontorslokaler och handelsytor.

– Vi valde Kynningsrud Prefab som partner i den delade entreprenaden för att de gav oss en mycket kreativ projektplan med kostnadseffektiva lösningar, säger Peter Widding, projektledare Terrester AB.

För att möta det ökade behovet av parkeringsplatser i den växande stadsdelen Amhult i Torslanda, som Terrester själva är ansvariga för, inleds snart uppförandet av ett nytt parkeringshus.

– Kynningsrud lämnade in ett förslag som var det mest yteffektiva av alla vi tittade på. Det var väl genomarbetat och visade på en stor kreativitet. Vi har samarbetat tidigare och ser fram emot att samarbeta med dem även i detta projektet, säger Peter Widding.

Det nya parkeringshuset planeras stå klart i september 2020 och kommer då att vara tre våningar högt och ha totalt 232 parkeringsplatser. Projektet genomförs som en delad entreprenad där Terrester AB själva sköter grundläggningen och Kynningsrud Prefab konstruerar allt ovan mark. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062