23948sdkhjf

Beijer Byggmaterial tecknar avtal med JM

Staffan Redig, regionsäljchef hos Beijer Byggmaterial.
JM AB har valt Beijer Byggmaterial som leverantör av byggförnödenheter de kommande 4 åren, enligt ett nytt rikstäckande avtal.


- Det här är en milstolpe för Beijer, att som första byggmaterialhandlare teckna ett rikstäckande avtal kring byggförnödenheter med en riksbyggare. Vi är mycket stolta över att få förtroendet och möjligheten att jobba tillsammans med JM framöver, säger Staffan Redig regionsäljchef inom byggförnödenheter och ansvarig för förhandlingarna med JM hos Beijer Byggmaterial.

Beijer Byggmaterial jobbar intensivt med erbjudandet kring byggförnödenheter och har de senaste åren utvecklat sitt sortiment och tjänster på många områden. Avtalet med JM kommer stärka det fokusområdet ännu mer, där målsättningen är att bli störst på förnödenheter inom bygghandeln och samarbetspartner till alla stora och små byggare.

- Genom att säkra en god försörjning och jobba smart med byggförnödenheter så kan man öka effektiviteten och lönsamheten på ett bygge. Vi på Beijer är en stor nationell aktör med ett brett och starkt kunderbjudande inom det här området, men även gällande logistik, digitala tjänster och fokus på hållbarhet, säger Staffan Redig.

Beijer Byggmaterial blir nu en av två huvudleverantörer till JM inom detta område.

Inom kategorin byggförnödenheter ingår produkter som, personligt skydd, verktyg, infästning, kläder med mera

Beijer Byggmaterial är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige, inklusive det nya förvärvet.    

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.219